Skumajcie jaki numer wymyśliłem xD Kupujecie sobie taki ser jak na zdjęciu i on jest 3x cieńszy xD kładziecie na kanapki 2 plastry i inni patrzą jaka bogatość 2 plajstry na pajde xD a Ty jesteś 1/3 plastra do przodu bo dałaś tylko 2/3 normalnego xDDDDD
@Czerwona_zaraza: Nie rozumiem ludzi, którzy kupują ser w plastrach. No dobra, jeszcze jak kupujesz na wagę, to pani za darmo pokroi, ale płacić kilkanaście złotych/groszy więcej za mniejszą ilość sera, bo ktoś postał za krajalnicą..? Quo Vadis...
@Twinkle: dziecko drogie, jak dorośniesz, to zrozumiesz, że przez życie przyjemniej się przechodzi, jeśli sobie ułatwiasz to i owo. p------ę krojenie bloczka sera albo stanie w kolejce żeby mi pani pokroiła - kupuję minimalnie droższy, ale pokrojony i gotowy.
definiowanie każdego aspektu życia pod kątem oszczędności kasy prowadzi do tego, że jedynym słusznym stylem życia jest w----------e na okrągło ziemniaków z sałatą. dziękuję, nie
Kupujecie sobie taki ser jak na zdjęciu
i on jest 3x cieńszy xD
kładziecie na kanapki 2 plastry i inni patrzą jaka bogatość
2 plajstry na pajde xD
a Ty jesteś 1/3 plastra do przodu bo dałaś tylko 2/3 normalnego xDDDDD
#protip #lifehack i troche #cebuladeals
@Czerwona_zaraza: Co k---a?
Zmierzwić to można sierść psu
olaboga ale cebula
@Czerwona_zaraza:
ale ten ser jest drozszy, niz normalnie krojony :D
Komentarz usunięty przez autora
@Twinkle: nie rozumiem ludzi, którzy kupują chleb w piekarni. Zamiast samemu upiec, to płaca X razy więcej za gotowy. Quo Vadis...
@Twinkle: Ja też nie, bo nawet w Żabce ekspedientka ma pod ladą krajalnicę schowaną i mi pokroi kostkę na poczekaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@3mielu: No dokładnie, i nie bierze za to kilku złotych więcej.
Komentarz usunięty przez autora
@Twinkle: dziecko drogie, jak dorośniesz, to zrozumiesz, że przez życie przyjemniej się przechodzi, jeśli sobie ułatwiasz to i owo. p------ę krojenie bloczka sera albo stanie w kolejce żeby mi pani pokroiła - kupuję minimalnie droższy, ale pokrojony i gotowy.
definiowanie każdego aspektu życia pod kątem oszczędności kasy prowadzi do tego, że jedynym słusznym stylem życia jest w----------e na okrągło ziemniaków z sałatą. dziękuję, nie