Wpis z mikrobloga

Struktura własnościowa mediów w Polsce, z podziałem na branże, przygotowana przez Money.pl. Gdzie są te wszystkie media niemieckie które #neuropa tak wspiera w walce z Polską, Polakami i patriotyzmem ( ͡° ʖ̯ ͡°)? Skąd tam tyle polskich flag, gdzie się podziały sługi żydowskich bankierów?

#media #4konserwy #polityka #polska #telewizja
wolodia - Struktura własnościowa mediów w Polsce, z podziałem na branże, przygotowana...

źródło: comment_hk20nedjZTUWAto2KTnRF4GW2zWjKtVi.jpg

Pobierz
  • 28
bo nie pokazałeś wszystkich gówno gazetek typu naj, przyjaciółka itp które są niemieckie i sieją propagandę wśród przepisów na ciasto dyniowe

@kubica94: Widzę że do ideologii naprawdę nie da się przemówić faktami :D Pokaż mi propagandę polityczną wśród historii miłosnych w Przyjaciółce.
@urs6: No nie do końca. Problem koncentracji mediów regionalnych w jednej grupie jest znany od dawna, ale problemem nie jest narodowość właściciela ale fakt że dzienniki regionalne tracą swój charakter i stają się wkładką do jednolitego wydania ogólnopolskiego. Nawet jeśli właściciel będzie polski, to trend nadal będzie szkodliwy.

Istotny jest wpływ na społeczeństwo. Zarzucasz money.pl cherry picking, ale moim zdaniem to właśnie J24 zaciemnia obraz wrzucając masę nieistotnych czynników:

Po 24
antypisowskie

@LaPetit: No widzisz, czyli dla mnie - realistycznego i pragmatycznego konserwatysty (za takiego chciałbym uchodzić) - są to media propolskie ;-) Gdyż uważam że obecny rząd swoimi działaniami szkodzi, a nie pomaga państwu. Swoją drogą, zrównywanie "propolskości" z poparciem dla określonych partii jest wybitnym dowodem na szaleństwo ideologiczne które podzieliło nasz naród.

prounijne

@LaPetit: Jak wyżej. Nasza niepodległość i suwerenność jest uzależniona od sytuacji geopolitycznej. Nie podobają mi się