Aktywne Wpisy
taka_sobie_ +113
Nie byłabym z tatusiem mającym już guwniaka choćby był 10/10 albo ostatnim facetem na ziemi. Dlaczego? Kilka z brzegu powodów:
- na dzień dobry jestem na drugim miejscu
- wiecznie musi mieć kontakt z byłą, jeżdżąc do dziecka widzi się z nią, pije kawkę i #!$%@? wie co jeszcze tam robią jak dzieciak pójdzie na drzemkę, ale ja oczywiście pewnie miałabym zakaz kontaktu z byłymi xD
- wieczne wtrącanie się byłej w
- na dzień dobry jestem na drugim miejscu
- wiecznie musi mieć kontakt z byłą, jeżdżąc do dziecka widzi się z nią, pije kawkę i #!$%@? wie co jeszcze tam robią jak dzieciak pójdzie na drzemkę, ale ja oczywiście pewnie miałabym zakaz kontaktu z byłymi xD
- wieczne wtrącanie się byłej w
atrax15 +214
#media #4konserwy #polityka #polska #telewizja
@kubica94: Widzę że do ideologii naprawdę nie da się przemówić faktami :D Pokaż mi propagandę polityczną wśród historii miłosnych w Przyjaciółce.
http://jagiellonski24.pl/2015/09/14/czy-musimy-repolonizowac-media-analiza-zagranicznego-kapitalu-w-polsce/
@urs6: Widzę, że posty Koroluka odcisnęły piętno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Istotny jest wpływ na społeczeństwo. Zarzucasz money.pl cherry picking, ale moim zdaniem to właśnie J24 zaciemnia obraz wrzucając masę nieistotnych czynników:
@urs6: O ile dobrze widzę, to nie jest cherry picking, tylko przedstawienie największych mediów w danych segmentach.
@LaPetit: Każda strona wojny politycznej uważa swoje interesy i swoje poglądy za jedyne właściwe i prawdziwie polskie.
@LaPetit: No widzisz, czyli dla mnie - realistycznego i pragmatycznego konserwatysty (za takiego chciałbym uchodzić) - są to media propolskie ;-) Gdyż uważam że obecny rząd swoimi działaniami szkodzi, a nie pomaga państwu. Swoją drogą, zrównywanie "propolskości" z poparciem dla określonych partii jest wybitnym dowodem na szaleństwo ideologiczne które podzieliło nasz naród.
@LaPetit: Jak wyżej. Nasza niepodległość i suwerenność jest uzależniona od sytuacji geopolitycznej. Nie podobają mi się