Aktywne Wpisy
120_Dni_Sodomy +31
zarzudka +270
niesamowite jaki regres intelektualny zaliczyła konfederacja i jej wyborcy. kiedyś jeszcze z kucami korwinowcami można było merytorycznie rozmawiać o ekonomii, czytali jakieś książki na temat szkoły austriackiej, potrafili bronić swoich poglądów.
W tym momencie ich nowy elektorat zachwyca się jak ich guru z tiktoka rzuca wyuczonymi tekstami z komedii a na pytanie czy chcą konkretów, krzyczą głośno "nieee".
#konfederacja #bekazkonfederacji #neuropa #bekazprawakow #polityka
W tym momencie ich nowy elektorat zachwyca się jak ich guru z tiktoka rzuca wyuczonymi tekstami z komedii a na pytanie czy chcą konkretów, krzyczą głośno "nieee".
#konfederacja #bekazkonfederacji #neuropa #bekazprawakow #polityka
Odgrzałem sobie prawilnie rybkę i ze smakiem ją spałaszowałem, po czym udałem się do kuchni aby wziąć coś jeszcze do jedzonka. Na blacie zostawiłem na chwile talerzyk z ośćmi z zjedzonej już rybki, po czym udałem się na poszukiwania jakichś smakołyków. Wracam spokojnie do kuchni w której zastaje moją siostrę krzątającą się przy naczyniach. Coś sobie tam gadamy jednak powoli wyczuwam że coś jest nie tak, szukam wzrokiem mojego talerzyka po rybce który chciałem wykorzystać do dalszego procesu świątecznego łakomstwa. Pytam o niego siostrę a ta do mnie hur dur "Ty tylko brudne talerze przynosisz, a ja sprzątać muszę. Dlaczego nie wyrzuciłeś ości do worka ? Nic mi nie pomagałeś ( pomagałem w miarę umiejętności ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) a tylko syf robisz. etc.". Całkowicie zaskoczony i zdezorientowany jej zachowaniem myślę sobie o #!$%@? chodzi ?! Spokojnie i ze śmiechem próbuje wytłumaczyć, że nie zostawiłem tego specjalnie, że chciałem kontynuować jedzonko i że nie wiedziałem gdzie zutylizować ości po rybce (nie zauważyłem że we wcześniej wspomnianym worku są już inne ości, wcześniej były tam inne woreczki foliowe). Na próbę moich wyjaśnień siorka wkurzyła się jeszcze bardziej i jeszcze większe hur dur. Powiedziałem jej, że zachowuje się jak głupek, po tych słowach musiałem szybko uciekać z kuchni. Teraz siedzę w mojej piwnicy bez jedzonka na czystym już talerzyku po rybce, muszę się zadowolić pomarańczą i wysłuchiwać jak jej to zniszczyłem święta ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Dajcie mircy kilka plusów na poprawę humoru bo dopiero 14, dzień jeszcze długi, a wieczorem ma być u nas w domu Krismas Party. Ponadto przed imprą ma do siory przyjechać jej chłopak mam nadzieje, że jej przejdzie bo nie chce, żeby się jeszcze on na mnie złościł o "straszna krzywdę" którą wyrządziłem mojej siostrze ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jakieś fajne protipy od was mircy na wygrzebanie się z tej gównianej sytuacji też by się przydały ;)
#logikarozowychpaskow #swieta #gorzkiezale
@pawliuczenko: lol nie xD
dlatego nie ma pokoju na świecie
@pawliuczenko: kruwa, wez wyluzuj. Albo jestes jakims grubasem ktory ma wielka radosc z #!$%@? pod korek, albo jakims typem z zoltymi ( ͡° ͜ʖ ͡°)