Wpis z mikrobloga

Mirki do czego to doszło na tej stronie ze śmiesznymi obrazkami poświęconej niegdyś Januszowi Korwin Mikkemu.
Życzenia od Korwina co prawda na głównej, ale baz płomienia niczym płyta SOLGAZu, 10 sekundowy filmik z Jarkiem który życzy opozycji żeby zmądrzała ma więcej wykopów.
NIE O TAKI WYPOK INTERNET SPAMOWAŁEM!!!
#korwin #4konserwy #4kuce #neuropa #gorzkiezale #polityka
Pobierz QBA__ - Mirki do czego to doszło na tej stronie ze śmiesznymi obrazkami poświęconej n...
źródło: comment_gQQLZbyKH0tQHTslSpFOCn0HxenppFS4.jpg
  • 19
@lerner: Chyba tylko PSL nie ma tu swojej bojówki, Jarek i Rysiek mają najzacieklejszych bojowników. Czasem mam wrażenie, że wykop to taka bitwa marionetek, gdzie za sznurki pociągają partyjni, do której dołączają się postronni.
Chyba tylko PSL nie ma tu swojej bojówki, Jarek i Rysiek mają najzacieklejszych bojowników.

@urs6: Nieprawda, trolle tu były zawsze, ale trolle Jarka można poznać po typowej pisowskiej taktyce - "zero merytoryczności, zakrzycz, zakłam, zapluj".
Żadne trolle nie były tak agresywne.

Trolle Petru i Korwina nie są agresywne, nie opluwają przeciwników i nie robią masowego minusowania każdego kto śmie krytykować ich partię. Ba, trolle swetra są najbardziej merytoryczne z trolli.
Korwina nie są agresywne, nie opluwają przeciwników i nie robią masowego minusowania

@lerner: Chciałbym móc napisać coś więcej niż: XD

Co do PiS trolli, tak masz racje. Cała PO-PiS retoryka z ścieków internetu zawitała na wykop. Czuje się trochę jak w 2007 kiedy ludzie wyzywali się od moherowych beretów, kaczystów czy innych dziadków z Wermahtu. Chyba najżałośniejszym przykładem tego było wyzywanie, że gość z KODu, kupił sobie kurtkę za 900zł XD
Koroluk przestał masakrować :/

@urs6: ano właśnie, @koroluk zapowiadał potężną masakrę i jakoś jej nie ma, a już przygotowałem popcorn

Chyba najżałośniejszym przykładem tego było wyzywanie, że gość z KODu, kupił sobie kurtkę za 900zł XD

Bo to jest typowa pisowska taktyka - dziel i rządź.
Elektorat pis składa się w dużej mierze z niewykształconych, biednych cebulaków więc wypominanie komuś posiadania pieniędzy pada na dobry grunt. Ich technika polega na obrzucaniu
Elektorat pis składa się w dużej mierze z niewykształconych, biednych cebulaków

@lerner: I tak i nie, uważam, że największym błędem jest bezrefleksyjne kopiowanie zachodniego podziału klasowego związanego z wykształceniem/pieniędzmi na Polskę. To nie jest takie proste. Wśród inteligencji PiS też ma spore poparcie. Przez ostatnie lata dyskurs jest zogniskowany wokół liberałów, i wyjście z poza doktryny jest bolesne. Na zachodnie się śmieją z Balcerowicza, w Polsce jeszcze nie.

@koroluk: To
I tak i nie, uważam, że największym błędem jest bezrefleksyjne kopiowanie zachodniego podziału klasowego związanego z wykształceniem/pieniędzmi na Polskę.

@urs6: Ten podział jest bardzo wyraźny, w każdej statystyce powyborczej wychodzi że biedni i słabo wykształceni głosowali na PiS, a bogatsi, z wykształceniem wyższym na PO.

Wśród inteligencji PiS też ma spore poparcie.

O tym nie słyszałem. Konserwatyści to niekoniecznie inteligencja.

Na zachodnie się śmieją z Balcerowicza, w Polsce jeszcze nie.

A
Korwina nie są agresywne, nie opluwają przeciwników i nie robią masowego minusowania każdego kto śmie krytykować ich partię

@lerner: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A na poważnie, przecież bojownicy Korwina to takie wykopowe ISIS, tylko im teraz głupio cokolwiek pisać bo wielomiesięczna kampania spamowania internetów dla Janusza a tu i tak poniżej progu.
Żeby się zmotywować, publicznie oświadczam, że wrzucę go w poniedziałek lub wtorek.

@koroluk: napisz mi wiadomość bo też widzę że muszę dość potężnie zmasakrować zalew wykopowej głupoty.
Nie chcę żebyśmy się zsynchronizowali.
Chyba tylko PSL nie ma tu swojej bojówki, Jarek i Rysiek mają najzacieklejszych bojowników.

@urs6: Ja tu nie widzę "bojowników" Petru - raczej ludzi #!$%@? ciągłym jechaniem po tym człowieku, robieniu #!$%@? z logiki, a czasem po prostu bezczelnemu kłamaniu (jak np. to, że Lepper niby mówił "przyjdzie Balcerowicz z Petru" co było oczywistym kłamstwem).

Powiedz mi ile masz pozytywnych znalezisk o Petru na głównej? Gdzie te bojówki dodające jego przemówienia