Aktywne Wpisy
Wykopowicznr1 +146
Pamiętacie babę która dostała ataku histerii bo chłop się na nią patrzył na siłce? Już wysokie obcasy zrobiły z niej męczennice hejtu XD
#p0lka #wysokieobcasy #bekazfeministek #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa #bekazrozowychpaskow
#p0lka #wysokieobcasy #bekazfeministek #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa #bekazrozowychpaskow
Życzenia od Korwina co prawda na głównej, ale baz płomienia niczym płyta SOLGAZu, 10 sekundowy filmik z Jarkiem który życzy opozycji żeby zmądrzała ma więcej wykopów.
NIE O TAKI WYPOK INTERNET SPAMOWAŁEM!!!
#korwin #4konserwy #4kuce #neuropa #gorzkiezale #polityka
@urs6: Nieprawda, trolle tu były zawsze, ale trolle Jarka można poznać po typowej pisowskiej taktyce - "zero merytoryczności, zakrzycz, zakłam, zapluj".
Żadne trolle nie były tak agresywne.
Trolle Petru i Korwina nie są agresywne, nie opluwają przeciwników i nie robią masowego minusowania każdego kto śmie krytykować ich partię. Ba, trolle swetra są najbardziej merytoryczne z trolli.
@lerner: Chciałbym móc napisać coś więcej niż: XD
Co do PiS trolli, tak masz racje. Cała PO-PiS retoryka z ścieków internetu zawitała na wykop. Czuje się trochę jak w 2007 kiedy ludzie wyzywali się od moherowych beretów, kaczystów czy innych dziadków z Wermahtu. Chyba najżałośniejszym przykładem tego było wyzywanie, że gość z KODu, kupił sobie kurtkę za 900zł XD
@urs6: może po prostu trolle pis przesunęły moją granicę tolerancji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@urs6: ano właśnie, @koroluk zapowiadał potężną masakrę i jakoś jej nie ma, a już przygotowałem popcorn
Bo to jest typowa pisowska taktyka - dziel i rządź.
Elektorat pis składa się w dużej mierze z niewykształconych, biednych cebulaków więc wypominanie komuś posiadania pieniędzy pada na dobry grunt. Ich technika polega na obrzucaniu
Bo mnie zbanowali w weekend, kiedy miałem to wrzucić. Zapał się potem usłomnił i tak tekst leży odłogiem, w jednej trzeciej napisany.
Żeby się zmotywować, publicznie oświadczam, że wrzucę go w poniedziałek lub wtorek.
My kucujemy dla idei, nawet dokładamy do interesu(przynajmniej ja), następne wybory będą już inne bo Korwin ma teraz dotację, a jak widać w całym tym cyku politycznym do wygrania wyborów są potrzebne telewizja i pieniądze.
Komentarz usunięty przez autora
@lerner: I tak i nie, uważam, że największym błędem jest bezrefleksyjne kopiowanie zachodniego podziału klasowego związanego z wykształceniem/pieniędzmi na Polskę. To nie jest takie proste. Wśród inteligencji PiS też ma spore poparcie. Przez ostatnie lata dyskurs jest zogniskowany wokół liberałów, i wyjście z poza doktryny jest bolesne. Na zachodnie się śmieją z Balcerowicza, w Polsce jeszcze nie.
@koroluk: To
@urs6: Ten podział jest bardzo wyraźny, w każdej statystyce powyborczej wychodzi że biedni i słabo wykształceni głosowali na PiS, a bogatsi, z wykształceniem wyższym na PO.
O tym nie słyszałem. Konserwatyści to niekoniecznie inteligencja.
A
@lerner: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A na poważnie, przecież bojownicy Korwina to takie wykopowe ISIS, tylko im teraz głupio cokolwiek pisać bo wielomiesięczna kampania spamowania internetów dla Janusza a tu i tak poniżej progu.
@koroluk: napisz mi wiadomość bo też widzę że muszę dość potężnie zmasakrować zalew wykopowej głupoty.
Nie chcę żebyśmy się zsynchronizowali.
@urs6: Ja tu nie widzę "bojowników" Petru - raczej ludzi #!$%@? ciągłym jechaniem po tym człowieku, robieniu #!$%@? z logiki, a czasem po prostu bezczelnemu kłamaniu (jak np. to, że Lepper niby mówił "przyjdzie Balcerowicz z Petru" co było oczywistym kłamstwem).
Powiedz mi ile masz pozytywnych znalezisk o Petru na głównej? Gdzie te bojówki dodające jego przemówienia