Aktywne Wpisy
kseroboy +328
Zwykła historia bez happy endu.
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
rolnik_wykopowy +96
#dzieci #ciaza #przyrostnaturalny #promocje #bedoseksy
1. Pracujemy na najwyższych jakościowo materiałach (które są po prostu drogie).
2. W gratisie dodajemy ogromne ilości folii bąbelkowej (co mogą potwierdzić zadowoleni klienci).
4. Przesyłka przychodzi w ładnym, firmowym pudełku.
5. Posiadamy bardzo miłą obsługę klienta.
6. Wesprzesz polski small business.
Całość robi MBT?
Można też zamówić kubek TVN'u. Na specjalne zamówienie zrobimy też z Kuźniarem. Ale tego nie można zwracać.
@NoXar: Poczta bardzo szybko nauczyła nas ile to jest "wystarczająco" folii bąbelkowej... Od tej pory raczej się nie tłuką przesyłki. W razie draki wysyłamy nowy kubek na nasz koszt. Nie trzeba odsyłać poprzedniego, wystarcza nam tylko zdjęcie stłuczonego kubka. Wklejamy te zdjęcia potem do specjalnego klasera i raz do roku całą
@DuzeKubki: przekonaliście mnie