Aktywne Wpisy
Grooveer +6
Właśnie mi się przypomniało jak ten śliczny, bezczelny chłopczyk z klasy ciągle powtarzał, że mam twarz jak babochłop, przy mnie, do kolegi i przy całej klasie, eh.
A ja się w nim kochałam.
#damskiprzegryw #przegryw #rozowyprzegryw #damskiprzegrywpo30tce #ehhhcel #opowiescizzycia
A ja się w nim kochałam.
#damskiprzegryw #przegryw #rozowyprzegryw #damskiprzegrywpo30tce #ehhhcel #opowiescizzycia
Minute of silence for our brother in friendzone..
http://www.wykop.pl/wpis/12904865/#comment-40483381
Komentarz usunięty przez autora
@KoszernyWentylator: COOL STORY BRO
Komentarz usunięty przez autora
@KoszernyWentylator:
kobiety nie mają uczuć, tylko kalkulacje.
@Laserade: Za to wy macie głębokie. Widziałam te wasze wrażliwe serduszka kilka razy na mirko: "Co, nie porucham jej? A to spieprzam, no elo."
A, no i oczywiście każda kobieta, która jest zainteresowana przyjaźnią z facetem tak naprawdę chce mieć tylko darmowego kierowcę, sponsora i pomoc psychlogiczną 24/7, sytuacji, w której kobieta bardzofaceta lubi, ale nie pociąga jej on fizycznie, w ogóle nie rozpatrujmy, to się nigdy
@Killjoy:
piszesz o jakis sebixach czy innych prostakach.
AWALT, wiec nie ma za bardzo co porownywac bo wlasnie wyzywasz kobiety od podludzi.
To komiczne co mowisz, bo probujesz nieudolnie
Jak wyzywam kobiety od podludzi? Używając terminologii jaką posługują się niebieskie na wykopie, żeby określić seks?
@Killjoy:
Tak, bo porownujesz kobiety, dla ktorych takie zachowanie jest normalne (a dla wielu, raczej wiekszosci jest) do patusów i innych gimnazjalistow, ktorym tylko jedno w głowie.
Czyli albo wiekszosc kobiet jest patologiczna, albo niedorozwinieta - na poziomie gimbusa. No skoro tak twierdzisz ...
Problem leży w tym, że robią tak niektóre kobiety, a ty rozciągasz ich zachowanie na całą grupę. Istnieją sytuacje, w których kobiecie zależy na kontakcie z facetem, bo
Kobieto, ale ja ci to mowie poraz kolejny ... w ten sposob zachowuja sie prostacy i gimbusy. Ja jestem ciemnogrodzkim zasciankowym prawakiem powyzej sredniej wieku na ten portal, wiec tak nie robie.
Nie oszukujmy się, "niektóre" oznacza tu lekką ręką 90 %.
W takich wypadkach rozciaganie na grupe