Aktywne Wpisy
onionhero +720
Odrzutowiec +55
I właśnie za to kocham lato :) Nie mieszajcie jej z błotem, ja tam propsuję bardzo.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
http://wklej.org/hash/3f96d33706e/
#poznan #praca
slyszalem ze w poznaniu centusie ale zeby 3k ofertowac komus z komunikatywnym niemieckim? tyle sie nie proponuje za sama znajomosc tego jezyka do prostych tlumaczen a co dopiero zmianowo w IT i to jeszcze w SAP
ale tam kogos glowa boli
@hocuspocus: @Taiffun: a minimalna to nie 1.7k teraz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hocuspocus: nic nie mam, pomyślałem że jak kogoś znajdę to wpadnie tort, a jak nie to nie. ;)
@rzet: nie wiem, uprzedzając fakty i ulubione pytania pytałem o kwoty, to dowiedziałem się że raczej nie schodzi się poniżej 2k ale nie przekracza też 3k
@Taiffun: sorry ale to jest smiech na sali ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Taiffun: a chcialbys sam zmianowo wisiec na sluchawce z niemcani i szwajcrami za 2300 netto, chodzic do poznanskiego wynajetej kawalerki za 1600 i mamie mowic ze pracujesz w SAP IT corpo ;) w zasadzie to chyba wiecej placi amazon patologiizewsi
to naprawde smieszna stawka, przypomniala mi sie znajoma ktory w malej firmie pod wawa tlumaczy kilka maili handlowych dziennie i siedzi na fejsie caly dzien za 6700 brutto i
zawsze mam wiele wspolczucia dla ludzi ktorzy robia cos z pasji i wyboru i robia to za 1/4-1/3 ceny, z drugiej strony bardzo lubie takie osoby bo do czasu az sie obudza a najczesciej budza sie po 40tce gdy jest juz troche pozno to ja jako szef mam juz 5 audi zmienione z ich pracy
co chcesz uslyszec, powiem Ci wszystko bys dalej ciezko pracowal na moja rodzine albo dla chwaly ojczyzny a gdy idziesz parkingiem centrum handlowego to patrzysz na sznurowki bo akurat janusz biznesu parkuje swoje 2 letnie a8 a ty w duszy jestes dumny ze swojego dyplomu i jakze waznych i madrych rzeczy ktore umiesz a ktore daja ci 3500