Aktywne Wpisy
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
FejsFak +208
Schody do oceny #stepujacybudowlaniec
Było kilka haseł niechetnych Rosji i sporo proukraińskich. Widoczne były flagi Ukrainy i UE chociaż dominowały biało czerwono białe na które władza patrzy niechętnie oraz symbol WKL czyli herb Pogoń. Wznoszono też okrzyk "Sława Ukrainie Gierojom Sława" co pewnie oburzy niektórych "wszak to antypolskie zawołanie".
Więcej zdjęci o tutaj.
#ukraina #bialorus #dzienwoli #дзеньволі #polityka
@szurszur: (╯︵╰,)
Wiekszosc jednak narazona jest na nauczanie historii w wersji prorosyjskiej. Tzn. 17 wrzesnia 1939 to pozytywna data bo zjednoczono Białorus. Sa jeszcze gadki o polskich panach i drużbie z Rosja. Nie znaczy to że wsyzscy to łykaja.
Jest jeszcze srodowisko bardzo nacjonalistycnze ktore niechetnie podchodzi i do Polski i do Rosji.
Ale ogolnie to nie ma tam jakichs wielkich hejtów na Polskę mysle ze
@szurszur: W takim razie gdyby udało się wyrwać Białoruś ze strefy wpływów Rosji i obalić reżim mielibyśmy sojusznika na wschodzie, o Ukrainie tego powiedzieć nie można
@PatologiiZew: Powiedz mi. Hipotetycznie. Jest manifestacja na Białorusi. Nagle w tłumie pojawiają się tylko 2 grupy z flagami i nie masz możliwości uniknięcia dołączenia do nich. Po prostu OMON robi "tunel" z dwojakim wyjściem. Do której dołączasz?
1. Czerwone z gwiazdą.
2. UE.
@oligarcha: Odpowiedziałem. Wolę iść na OMON.
@PatologiiZew: Tego ci nie każę przecież. Po prostu równanie ze sobą ZSRR i UE jest pluciem w twarz milionom ofiar komunizmu.
@oligarcha: I kto to mówi. ( ͡º ͜ʖ͡º) Pokazać ci 10 pytań z ostatnich trzech dni, na które nie odpowiedziałeś?
@Leinnan: Nie zrobiłem tego przecież. Jedno i drugie uważam za coś negatywnego więc wolę iść inną drogą.