Aktywne Wpisy
rales +170
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
Kryspin013 +117
Kiedy twoją jedyną cechą osobowości jest błona dziewicza...
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
2. Po jakimś czasie telefon decyduje się wyskoczyć z Twojej kieszeni, gdy Ty siadasz na fotel (poważnie, luźne kieszenie + nachylony fotel z ikei)
3. Masz wykupioną ochronę wyświetlacza - Orange przekierowuje Cię do TU EUROPA S. A.
4. Składasz zgłoszenie uszkodzenia
5. Po tygodniu odmowa - "Z podanych przez Pana okoliczności nie wynika, aby do uszkodzenia miało dojść w wyniku działania czynników zewnętrznych, co wyklucza przyjęcie odpowiedzialności przez Ubezpieczyciela za powstałą szkodę"
6. No tak, zdecydowały czynniki wewnętrzne.
7. Przesyłasz im fotkę uszkodzenia (pic related) z dodatkowym objaśnieniem.
8. Po miesiącu ponowna odmowa - "Na wyślizgnięcie się urządzenia z kieszeni nie miała wpływu żadna siła, która spowodowała zdarzenie. "
8. No tak, wiadomo przecież, że to brak wszelkich oddziaływań powoduje samoczynne poruszanie się telefonu.
9. Od ponad miesiąca z telefonu nie da się korzystać (dotyk nie działa), a dalej płacisz za ochronę wyświetlacza i raty za telefon.
10. Halo, @OrangeEkspert, pomocy..
@meffcio:
@plazma: Nie mam w zwyczaju kłamać, chociaż gdybym wiedział, że będą się migać od odpowiedzialności w tak prostej i jasnej
@meffcio: witamy w internecie :D
kolejna rzecz, to sam jesteś sobie winny, jak nie znasz podstawowych zasad oddawania sprzętu do serwisu. nigdy nie mówi się prawdy, bo mało kiedy uwzględniają wtedy reklamację, tylko patrzysz w regulamin ubezpieczenia i wymyślasz historię pod niego. m.in. tak jak
było mówić że ktoś biegł wpadł na ciebie i uciekł, w necie pełno jest argumentów jak to załatwić, prawda nie zawsze jest dobra
Komentarz usunięty przez moderatora
@mamFAJNYnick: @garri_kasparow: @pqp_1:
Tak, a potem pieprzenie wszędzie, że Polak to cwaniak. Gdzie się nie obejrzysz tam ktoś cwaniaczy - w pracy, na uczelni itd. Nic dziwnego,