@Namarin: Szacunek! Szczególnie dla ludzi pracujących ludzi w nocy w piekarniach po to abym mógł rano zjeśc pączki w tłusty czwartek i chrupiący, ciepły chleb
@twardziel_psychopata: Proszę bardzo. Ogólnie nie polecam marketowych tanich gównopączków z mrożonego ciasta robionych masowo z automatu na maszynie, polecam zapłacić te złotówkę więcej i cieszyć się dobrą jakością z jakiejś piekarni.
@tygryszglowagolebia: Tak, ja je wypełniłem ale nie tym o czym prawdopodobnie myślisz. Tylko marmoladą różaną, marmoladą wieloowocową, nadzieniem o smaku Advocata i czarną porzeczką :)
@oproczblekitnegonieba: Dzięki że dziękujesz i doceniasz, bo moja szefowa niestety nie docenia że ma takich pracowników. Ogólnie odnoszę wrażenie że takie zawody jak mój nie są już doceniane ogółem w naszym kraju ani pod względem finansowym ani pod względem dobrego słowa i uznania wykonania dobrej roboty.
@Namarin w Polsce ogólnie pracownika traktuje się jak kogoś kto tylko kasy się domaga nie wiadomo za co. Choćbyś nie wiadomo ile zrobił zawsze będzie źle i za mało.
Nogi wchodzą mi do tyłka a dzisiaj znowu na noc. Mirosławy i Mirabelki dajcie z kilka plusów dla ciężko pracującego Mirka.
Zdjęcie zrobione marchewką.
Smacznego.
#tlustyczwartek #pracbaza #smacznego #paczki #zalesie
@dzikiwonsz: Nikt nie stoi nade mną i to chyba jedyny plus tej roboty.
Jedząc dziś pączki będę myślał o tym, że zjadam Twój czas. Omnomnomnom ( ͡° ͜ʖ ͡°)