Wpis z mikrobloga

@Magnez: Ja swój sos robię na bazie musztardy i majonezu. Daję dużo czosnku, trochę pieprzu i czasem chilli. Dość ostry i ciężki, ale zajebiście dobry. Zwłaszcza do hamburgerów własnej roboty.
  • Odpowiedz
@Magnez: o siema mg, zauważyłem że to ty dopiero odpowiadając; otóż twój przepis jest ok, ale zabrakło jednego bardzo ważnego składnika: cukru, i to powinno się go dać stosunkowo dużo żeby przełamywał smak czosnku
  • Odpowiedz
@Magnez: U mnie jest tak. Śmietana 18% 4 łyżki, 1 ząbek czosnku, majonez 2 łyżeczki, cytryna ze 2 kropelki, potem wszystko blenderem i teraz najważniejsze: szczypta (mała!) cukru, sól, pieprz, bazylia i oregano. Naprawdę polecam! Każda osoba, której nie zasmakuje dostanie ode mnie plusa na 5 postów!
  • Odpowiedz
@przemek6085: hmm z cukrem jeszcze nie jadłem, muszę spróbować :D chociaż mi smak czosnku nie przeszkadza - ba kocham czosnek, im wincy czosnku tym lepiej xd
@fuechsinn: :>>
@sebmast: nomć, dlatego nie polecam po spożyciu wychodzić do ludzi...czyli w sumie wykopkom to nie powinno przeszkadzać xd
  • Odpowiedz