Wpis z mikrobloga

1.Bądź mną.
2. Mieszkaj na mieszkaniu z różowym paskiem.
3. Wstań rano i zobacz jak wspomniany różowy wypija z butelki wodę a później wypluwa ją do naczynia.
4. WTF?
5. Uzyskaj odpowiedź, że zainstalowała aplikację w telefonie, która przypomina jej o piciu wody i sumuje ilość wypitej wody, a ona zawsze wypija 7 łyków wody ("Wiesz, tak jak Miauczyński w Dniu Świra") i chce sprawdzić ile to jest ml te 7 łyków.
7. Miej dobry humor od samego rana. xD

#logikarozowychpaskow
  • 32
@mezon: Ładna jest, owszem, ale nie jest wcale głupia. Każdemu się zdarza czasami jakaś przypałowa sytuacja :) Zdjęcia mi dać nie wolno, ale za to jakby to kogoś interesowało, to jej 7 łyków to 207 ml xD
@kaja_kaja_goo: @Ordowik: @Stragan: Zdaję sobie sprawę z tego, że "na mieszkaniu" nie jest poprawną formą, ale faktycznie u nas na południu Polski tak się mówi. Nie wiem czy to regionalizm czy
@1234samnie: Nie chcę Cię martwić, ale z czasem będzie coraz gorzej, coraz częściej i coraz mniej śmiesznie...

@Maczo: coraz gorzej? co ona właściwie zrobiła takiego złego? mirko i to #!$%@? o różowych jest esencjonalne - zawsze przypomina mi się typ, który doradzał kolesiowi, że jakby jego dziewczyna zrobiła mu żart - to by jej kazał #!$%@?ć w podskokach itd. Później się okazało, że ma 25 lat i sam nie miał