Aktywne Wpisy
Zarzutkkake +55
Miesiąc temu kurier zostawił mi paczkę pod drzwiami, nie informując mnie w żaden sposób o tym.
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
niemorzliwe +2
Zarabiam 30-50k miesięcznie na czysto. Możecie zadawać pytania
2. Mieszkaj na mieszkaniu z różowym paskiem.
3. Wstań rano i zobacz jak wspomniany różowy wypija z butelki wodę a później wypluwa ją do naczynia.
4. WTF?
5. Uzyskaj odpowiedź, że zainstalowała aplikację w telefonie, która przypomina jej o piciu wody i sumuje ilość wypitej wody, a ona zawsze wypija 7 łyków wody ("Wiesz, tak jak Miauczyński w Dniu Świra") i chce sprawdzić ile to jest ml te 7 łyków.
7. Miej dobry humor od samego rana. xD
#logikarozowychpaskow
xD każdy tak czasem odjebuje
Komentarz usunięty przez moderatora
A sama słyszałam to sformułowanie u osób z Podkarpacia i Śląska, nigdy z Lubelszczyzny (tam zawsze "w mieszkaniu").
@kaja_kaja_goo: @Ordowik: @Stragan: Zdaję sobie sprawę z tego, że "na mieszkaniu" nie jest poprawną formą, ale faktycznie u nas na południu Polski tak się mówi. Nie wiem czy to regionalizm czy
@Maczo: coraz gorzej? co ona właściwie zrobiła takiego złego? mirko i to #!$%@? o różowych jest esencjonalne - zawsze przypomina mi się typ, który doradzał kolesiowi, że jakby jego dziewczyna zrobiła mu żart - to by jej kazał #!$%@?ć w podskokach itd. Później się okazało, że ma 25 lat i sam nie miał
w mieszkaniu i na dworzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ordowik: konkretniej słoikonalizm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ludzie tracą zdolność picia wody z butelki bez aplikacji w telefonie.