Aktywne Wpisy
ForTravelSayYes +311
W związku z narzekającym tonem większości ludzi na suche 25-30 stopni odsyłam do klasyku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#pogoda ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@?
#pogoda ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@?
cadec +53
#norwegia #emigracja
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
W życiu prywatnym nie miał też zbyt wielu wad. Wiecznie uśmiechnięty, pocieszający nawet w najgłupszych sytuacjach, przekładający dobro innych nad swoje. Przeszedł i przeżył w życiu wiele. Zwiedził całe polskie wybrzeże (na piechotę), odwiedził reaktor w Czarnobylu, ale i był z dziewczyną w Paryżu czy Madrycie. Zdobył po studiach świetnie płatną pracę, planował oświadczyny. Swój wolny czas rozdysponowywał wśród najbliższych.
Myślę, że po wielu rozmowach z nim chciałby, byście wiedzieli o jego przejściu w zaświaty. Zawsze śmieszkowaliśmy z rozmaitych wpisów, które pojawiały się na mirko
Wzywam więc obserwujących go. Liczę też na to, że któryś z was pojawi się na jego pogrzebie, który odbędzie się w przyszłym tygodniu w miejscu podanym przeze mnie na prywatnej wiadomości.
Pozdrawiam was. Miłego ranka.
@Josif6969
@paffnucy
@Mysterii
@m_bielawski
@mk321
@Vonsatch
@SzymekAkaSzymon
@Felonious_Gru
@vics
@KOJOrozrabiaka
@garindaan
@rybryt
@Aleister_Crowley
@epll
@Pzanty
@strawberian
@Bianconero
@Hiisi
@Raja
@jaki_inny_nick
@Tylkomikro
@Cerbin
@Profesjonalne_spodnie_z_kapturem
@Lacik
@pitrek136
@pivo14
@mk87so01
To osoba co najmniej kontrowersyjna na takiej liście.
Całe życie miał przed sobą. Chodź go nie kojarzę. To uczce jego pamięć jedną z piosenek które są piękne dla mnie.
Chociaż tyle mogę zrobić.
(╥﹏╥)
Szkoda człowieka
Mirku, chociaz tylko troche Cie kojarzylam- spij spokojnie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora