Aktywne Wpisy
Ka4az 0
Poleci ktoś restauracje z możliwością rezerwacji? Trochę bardziej elegancka i ekskluzywna, ale też bez przesady - nie chce się czuć jak czubek. Fajnie jakby była to włoska kuchnia, piękny wystrój - cieżko mi coś znaleźć XD a i najlepiej okolice rynku.
#wroclaw #jedzenie71
#wroclaw #jedzenie71
arinkao +105
#studbaza #truestory #j--------e #k------c #coolstory albo #niecoolstory
@mateusz_ocet: nvm, myslalem ze panda3 to jakies pdk i probowalem to rozgryzc xD
I słusznie. Takich cwaniaków jak Ty powinno się wywalać z uczelni.
i bardzo dobrze, bo to uniwersytet a nie p--------e technikum
@FerdinandFranz: Nie, to politechnika. Twoja odpowiedź jest tak bardzo idiotyczna, że zakładam, iż nie znasz różnicy pomiędzy uniwersytetem a politechniką. Pozwól, że Ci pomogę (źródło: Wikipedia)
I uprzedzę Twoje pytanie. Na studiach nie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Psychopathy_Red: P.S. Przedmioty humanistyczne na studiach technicznych są po to, żeby nauczyć ludzi dyskusji na nie co wyższym poziomie, który zaprezentowałeś powyżej.
Inb4 "o mamy tu głąba studencika zawadiakę, który przeszedł technikum na ściągach i liczy na powtórkę z rozrywki na studiach" - w technikum prawie nie korzystałem ze ściąg
Nie spodziewałem się po Tobie bardziej inteligentnej odpowiedzi.
Podaj
Mam pytanie z innej beczki. Załóżmy taką hipotetyczną sytuację. Twój kumpel z roku przeczytał jakąś książkę o malarzach barokowych i zaliczył "gównoprzedmiot" na 4. Ty ściągałeś i tez zaliczyłeś na 4. Czy wg. Ciebie to jest uczciwe?
Komentarz usunięty przez autora
Cytat, który przytoczyłeś, odnosił się do tego komentarza - http://www.wykop.pl/wpis/11153058/#comment-33202040
SZOK I NIEDOWIERZANIE! STUDENCI INFORMATYKI MASOWO ŚCIĄGALI NA ZAJĘCIACH Z HISTORII