Aktywne Wpisy
SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy
wykoPAKA +84
Hej Wykopakowicze!
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Ale w kwestiach światopoglądowych? Codziennie na wykopie widać wpisy nawołujące do rozprawienia się z czarnymi i muzułmanami. Oczywiście w dla wszystkich to kopalnia beki, miliony plusików lecą. To nie jest dla mnie do przyjęcia
Polecam zapoznać się z twórczością @LionK
Po drugie, nie przechodzę w skrajność. Raczej w normalność. Gdybym przechodził w lewacką skrajność, to popierałbym feministki walczące o przywileje dla siebie. Chciałbym po prostu, by każdego traktowano z osobna i równo, a nie przypisywano do niego łatki: czarny, muzułmanin, gej. Nie wiem czy często bywasz na reddicie,
@Ierz: W takim razie czemu piszesz, że utożsamiasz się z neuropą? Skoro tam jest pełno feministków, którzy popierają parytety (jednego przed chwilą wymieniłem). Inny tłumaczył mi kiedyś, że dysproporcja między przemocą domową wobec kobiet, a mężczyzn w Polsce jest ostatecznym dowodem na to, że w naszym kraju kobiety są dyskryminowane :).
To jest taka sama skrajność. Tylko że
@Yahoo_: To zastanawiające, że piszesz to akurat mi, a nie autorowi wątku, który stwierdził, że bliżej jest mu po do neuropy po komentarzach kilku (tak, kilku. Spytaj się ilu chciałoby eksterminacji wszystkich muzułmanów, albo "bomby na Mekkę") ludzi nie definiujących całości :).
@
Sądzę jednak że mylisz się ciągle powtarzając że tylko kilka osób na wykopie tworzy komentarze rasistowskie itp. Wystarczyło mi wejść do gorących. Pierwszy wpis: czarna dziewczynka w zoo. Pierwszy komentarz do tego wpisu (250 plusów) (@szybciutki pozdrawiam)
"takie zoo to ja rozumiem!"
Serio próbujesz mnie przekonać że rasizm itp.
@Aleksander_Newski: Bo akurat do jednej z cech, który wymieniłem za wspólną autor się odniósł? Przecież sam przyznał, że ma poglądy wolnorynkowe, a wg Ciebie neuropa to gospodarcze lewactwo :)
@Yahoo_: "Rozkaz grupy" to przenośnia. Silniejsi mają takie
@Aleksander_Newski: Tak znamy to. Jak powiem coś głupiego to zła interpretacja, trolling, przenośnia itd.
@Aleksander_Newski: Nie mierz innych swoją miarą :)
@Aleksander_Newski: Ooooj zmieniły się (przede wszystkim retoryka) i to mocno. Możesz być zaskoczony, ale bardzo długo uważałem, że zmądrzejesz i