Aktywne Wpisy
artur-klocek +53
Jak teraz się czujecie "fajnopolacy"? Jak się czujecie wyborcy PO, 2050, PSL i Lewicy?
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
Ja wiem że każda rodzina ma własny przepis na zupę cytrynową ale uważam że tradycyjny przepis mojej babci jest najlepszy.
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Mam zafoliowane "Chivalry: Medieveal Warfare" do oddania komuś na gwiazdkę.
Zasadniczo bez sztywnych ram czasowych - po prostu - gdy będę miał jutro chwilę, to wrzucę wszystkie plusujące ten post nicki do mieszarki i wylosuję jedną osobę.
Potem napiszę, kto wygrał i na PW będę oczekiwał adresu korespondencji.
Celowo zawężam listę chętnych do jednego tagu, żeby jakiś "swojak" dostał.
Pozdrówki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#worldoftanks
@Abrakadabror: Prawie
. Tłuką się tam on-line sztachetami, czy coś. Nie moje klimaty (choć gra podobno jest mega). :}
No to apeluję do ludzi, którzy nie obserwują tagu, żeby byli uczciwi i nie plusowali. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dzięki.
Eau-Rouge, Kodziak, berenjena, kredkanabaterie, Borntobefit, 113robie, layne90, PiccoloColo, Cychu, Lisiu, arrent, Bobikkv7, erik, Emes91, Sparkerix, queerlord, kubakabana, Potfur, boinc, Traczex, Owczi, Panpajonk, Przetok, mrozny100, Gdziezamiatasz, Dede18, Mentor, SirSith, Fandzlo, Vencite, Ruby302, Diumen, kicha93, antonio09712, Rzeeznik13, Arathron, Coolek, teryuu, sareawok, kompocki, Darktek, offca, Osobnik, allmighty, fapacko, Sneakerro, Aer0, questor, Dzidaprzeznaczenia, penguin, MrIncognito, Marcinmt, Rolijng, Unstoppable,