Zapraszam Was na kolejną audycję z cyklu #jakapiosenka. Dzisiaj każdy słuchacz, który zaplusuje ten wpis i w trakcie audycji zaproponuje utwór otrzyma ode mnie swój awatar z czadową świąteczną czapeczką. Także proszę, żeby przyszło max 5 słuchaczy ;P.
Temat na dziś: Polskie utwory świąteczne. (✌゚∀゚)☞
Audycja: od 19:00 do 21:00
Zasady: Każdy słuchacz ma możliwość przesłania propozycji jednej piosenki (najlepiej uzasadnieniem dlaczego właśnie ten utwór został przez niego wybrany). Piosenki przesyłamy w trakcie audycji poprzez formularz znajdujący się na stronie radia (przycisk "Wyślij pozdrowienia").
@max1m0-: @Famina: Nie mam obecnie możliwości wejścia na ts ( ͡°ʖ̯͡°).
Dostawcę zmieniam de facto cały czas ale wcześniej tego typu problemów nie było. Zastanawiam się czy AdMuncher nie ma na to wpływu jakiegoś, zaraz sprawdzę.
Zapraszam Was na kolejną audycję z cyklu #jakapiosenka. Dzisiaj każdy słuchacz, który zaplusuje ten wpis i w trakcie audycji zaproponuje utwór otrzyma ode mnie swój awatar z czadową świąteczną czapeczką. Także proszę, żeby przyszło max 5 słuchaczy ;P.
Temat na dziś: Polskie utwory świąteczne. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Audycja: od 19:00 do 21:00
Zasady: Każdy słuchacz ma możliwość przesłania propozycji jednej piosenki (najlepiej uzasadnieniem dlaczego właśnie ten utwór został przez niego wybrany). Piosenki przesyłamy w trakcie audycji poprzez formularz znajdujący się na stronie radia (przycisk "Wyślij pozdrowienia").
Czat radiowy: http://wykopfm.pl/czat
Nie chcesz zapomnieć? Dopisz się do spamlisty #jakapiosenka i nie tylko. :)
#wykopfm #djfamina #jakapiosenka #swieta #rozdajo #wykopfmspamlisty
A jakbym skonczyl pozniej zajecia to sie nie martw, jak wroce to szybko zjem i wbijam sluchac !
teraz bede na biezaco :D
Zmieniałeś coś? Przeglądarkę? Dostawcę Internetu? Aktualizowałeś jakieś wtyczki? Cokolwiek? Ddosowałeś nasz serwer? :D
jak masz możliwość to wejdź na teamspeak: ts3.wykopfm.pl, sprawdzimy co nie bangli.
Dostawcę zmieniam de facto cały czas ale wcześniej tego typu problemów nie było. Zastanawiam się czy AdMuncher nie ma na to wpływu jakiegoś, zaraz sprawdzę.
Edit: AdMuncher był problemem : P
@adrael, @afrolo2568, @antyhistaminka, @a_st, @Bobikkv7, @bomieboli, @buszek, @cherrycoke2l, @CherryDarling, @Creep
@FYDITM, @F_scratcher, @gloom, @Gobe, @Golibroda, @goolejador, @gosvami, @GreenIsNotACreativeColor, @grodd_belham, @Grouplove
@Kozak_Lkr, @krzywy_banan, @kultowa, @laki1, @lennyface, @leworwel, @LittleStranger, @Lukassz, @marcuus2, @MariuszJakistam
@ni-hu-ja, @NiebieskiPrzepychaczDoUszu, @niedajerady, @n_i_e_rozumiem, @OttmanGerroso, @parodiaczlowieka, @PiotrasSNK, @pjotregg, @plonace_kalosze, @PyraPrzeznaczenia
@Szarlejowiec, @TadeuszSynZygmunta, @Trzesidzida, @user_Adrian, @Virage, @walet, @