MIĘSNY JEŻ - kebab z grilla ÇÖP ŞİŞ
Çöp şiş to popularny w Turcji rodzaj niewielkiego kebaba, który najczęściej podawany jest w formie przystawki. W Turcji nazwa kebaba zależy od sposobu przygotowania mięsa, nie od formy podania. Można więc zjeść go z pieczywem, ryżem a nawet frytkami. Çöp şiş przygotowuje się tak, że na...
![Mrocb](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Mrocb_NuAkjNr5vl,q52.jpg)
- #
- #
- #
- 74
- Odpowiedz
Komentarze (74)
najlepsze
@MG78:
źródło: comment_1618908551yU3KGcWNOlomJTee1dxAZL.jpg
Pobierzźródło: comment_1618909309ncB1oabM6nxE2xdXS7q1kw.jpg
Pobierzźródło: comment_1618915309CWZKwjvlyp9kCPAJDPL9T5.jpg
PobierzNa kanale są już trzy rodzaje kebabów, każdy z nich jest trochę inny i może wpaść w nieco inne gusta. Wszystkie trzy można zrobić na grillu więc jeśli lubicie taką kuchnię to polecam sprawdzić.
źródło: comment_1618907990m3JWaTVBqW4jlyROP9CWQK.jpg
Pobierz@MG78: to widać
Każdy portal, na jakim znalazłem o tym