dr Jerzy Jaśkowski - Glifosat w żywności
Dr Jerzy Jaśkowski, w swoim niepowtarzalnym stylu tłumaczy jaki wpływ na nasze zdrowie na glifosat, dlaczego nie powinno się go stosować, a także jakie pożywienie wyeliminować, by nie zatruwać się tą kancerogenną substancją.
Linux_Zamiast_Windows z- #
- #
- #
- #
- #
- 25
Komentarze (25)
najlepsze
To wszystko w idealnych warunkach, bez wzięcia pod uwagę, że ludzie rozmawiający w maseczkach muszą skrócić do siebie dystans z uwagi na pogorszoną emisję dźwięku, odruch poprawiania maseczki i konieczność jej
Nie pokazujcie youtuba starym babom. Podziękujcie mi jeszcze.
i jeżeli nie glifosat to co? klęska głodu czy coś co nie jest tak pieczolowicie przebadane
ciekawe jaką firmę prowadzi pan Jerzy
przydałoby się przebadanie UOKiK dot. tych suplementów i ich składu
- Wyroki sądów w USA są wydawany przez laików na podstawie ich poglądów (a nie naukowców!) i nie mogą być używane zamiast dowodów naukowych.
- Ostatnio przytaczany artykuł o powiązaniu z chłoniakiem jest meta-analizą czyli artykułem który *powinien* podsumować poprzednia badania cząstkowe i dostarczyć odpowiedź podsumowującą