Kebab z baraniną bez baraniny i wyroby seropodobne. Nieprawidłowości aż w...
Plamiak zamiast dorsza, kebab z baraniną bez baraniny, oscypek zastąpiony roladą ustrzycką – takie dania serwowały restauracje, bary czy smażalnie w miejscowościach turystycznych. Inspekcja Handlowa skontrolowała 160 lokali i wykryła nieprawidłowości w prawie 80 proc. z nich.
MazowszaK z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 95
- Odpowiedz
Komentarze (95)
najlepsze
W dupie mają Polaków i Turystów te knajpy powinny dostać takie kary aby innym się odechciało kombinowania z żarciem. A uwierzcie mi jak ktoś oszczędza na jakości składników to na ich terminie ważności także.
Jest taka zasada, by kierować się w wyborze obecnością miejscowych. Mogą o niej świadczyć zaparkowane rowery przed wejściem, bo na rowerach poruszają się zwykle lokalsi.
A po obejrzeniu kilkunastu odcinków "Kuchennych rewolucji", to już w ogóle przechodzi człowiekowi ochota
W kilku krajach spotkałem się z "mini" kebabami czyli porcja jest mniejsza o połowę ale za to w środku jest czysta baranina. W Polsce nikt by tego nie kupił.