@bozonhiggsa: Warto. Samo pieczenie trwa krócej (choć nagrzewanie jest znacznie dłuższe, ok. godziny+) a ciasto jest idealnie chrupiące i delikatne, nie żadna gumowata buła jaka wychodzi ze zwykłej blachy. Ciasto oczywiście prawilnie cienkie :)
Spróbuj może zrobić najbardziej tradycyjną pizzę czyli ciasto, sos pomidorowy (polecam krojone pomidory z bazylią i oregano od Podravki) i mozzarella. Można też dla smaku posypać parmezanem. A do tego już po upieczeniu listki bazylii. I
Komentarze (121)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaorał.
Spróbuj może zrobić najbardziej tradycyjną pizzę czyli ciasto, sos pomidorowy (polecam krojone pomidory z bazylią i oregano od Podravki) i mozzarella. Można też dla smaku posypać parmezanem. A do tego już po upieczeniu listki bazylii. I